Skip to main content

Er is alweer 10 jaar voorbij sinds de doorbraak van de Frequencerz en zojuist is bekend gemaakt dat dit goed gevierd gaan worden. Met een enorme discografie blikt het duo terug op deze tijd, met als kers op de feestelijke taart een nieuw album: “10 Years of Hardstyle by Frequencerz!”

Frequencerz wist 10 jaar geleden in rap tempo de top van de hardstyle scene te bestormen. Vanaf 2011 kregen dansvloeren over de hele wereld platen zoals ‘Fight For Survival’, ‘Bitch’ en ‘Revolution’ te horen en het rijtje met producties werd steeds groter. Denk bijvoorbeeld aan de anthems voor Q-BASE 2016 (‘Die Hards Only’), Intents Festival 2018 (‘The Ultimate Celebration’ met D-Block & S-te-Fan) en Defqon.1 2017 (‘Victory Forever’), en natuurlijk het album Medium Rare. Inmiddels staan er meer dan 725 optredens achter de namen van Niels en Pepijn.

In deze 10 years of Frequencerz is er dus een hoop gebeurd en daarom komen de mannen met een iets nieuws om terug te blikken: een uniek album. Hoe deze er precies uit gaat zien is nog niet bekend, maar deze mijlpaal gaat dit jaar sowieso uitgebreid gevierd worden.

‘A decade of the Medium Rare duo: 10 Years of Hardstyle by Frequencerz’

Het wordt dus nog even afwachten tot mei tot het album uit gaat komen, maar wanneer dit is wordt later nog onthuld. Check de announcement hieronder of de socials van Frequencerz voor meer informatie.

bron: https://www.hardnews.nl/frequencerz-viert-10-jarig-jubileum-met-groots-album/